• آلانتوئین (allantoin)

  • آلانتوئین (allantoin) مناسب برای استفاده در صتایع داریی و آرایشی بهداشتی

  • عنوان:آلانتوئین

  • عنوان لاتین:allantoin

  • فرمول شیمیای:C4H6N4O3

  • جرم مولی:۱۵۸٫۱۲
  • حالت:پودر کریستالی
  • ظاهر:کریستال های سفید
  • PH: 3.50-6.50
  • این ماده سمی نمیباشد
  • این ماده برای پوست حساسیت ایجاد نمیکند
  • فاقد هرگونه آلرژی زایی میباشد
  • این ماده دارای حلالیت درآب گرم میباشد
  • همچنین این ماده در انواع الکل نیز محلول میباشد
  • این ماده در الکل های گرم به راحتی قابل حل شدن است
  • این ماده همچنین قابل حل در آب های سرد نیز میباشد
  • این ماده در تمامی حلال های طبیعی دیگر نیز قابل حل شدن است
  • این ماده یک نوع اسید  ضعیف میباشد و دارای کمی خاصیت اسیدی میباشد
  • این ماده از جوانه گندم و بابونه استخراج میشود
  • این ماده التیام بخش مناسبی میباشد
  • از این ماده میتوان برای بهبود یافتن زخم ها نیز استفاده کرد
  • این ماده کمک کننده ی بسیار مناسبی برای ترمیم بافت های مرده پوست است
  • این ماده همچنین بسیار به پوست در التیام دادن آن کمک میکند
  • این ماده میتواند خشکی پوست را بر طرف کند
  • از این ماده در تولید انواع نرم کننده ها استفاده میشود
  • از این ماده در تولید شامپوهای نرم کننده نیز استفاده میشود
  • این ماده بسیار مناسب برای بازسازی پوست میباشد
  • از این ماده در تولید رژ لب نیزاستفاده میشود
  • برای تولید خمیر دندان ها نیز این ماده کاربرد دارد
  • در تولید دهان شویه ها نیز این ماده کاربرد بسیار دارد
  • در تولید انواع لوسیون ها برای پوست این ماده کاربرد گسترده دارد
  • این ماده در تولید انواع کرم از جمله کرم های باز سازی پوست و زد چروک نیز کاربرد بسیار گسترده ای دارد
  • این ماده همچنین در تولید دئودورانت ها کاربرد بسیار گسترده ای دارد
  • این ماده در تولید کرم های اصلاح نیز کاربرد دارد
  • این ماده در تولید کرم ها ضد آفتاب هم کاربرد گسترده ای دارد
  • از این ماده در تولیدکرم های ضد آکنه نیز کاربرد دارد
  • از این ماده در تولید انواع نرم کنند ه ها نیز استفاده میشود
  • برای خرید آلانتوئین (allantoin) با ما تماس بگیرید: ۰۹۱۲۴۳۸۱۶۹۹